RU
Cod produs:  abi80

Camera WI-FI supraveghere video Imou IPC-S42FP-0360B (Cruiser) IMOU 4Mp 3.6mm Full Color

4 Mp, 1/2,8 4MP CMOS, 2560 x 1440, Full Color; Lentilă fixă: 3,6 mm: (88°)H.265/H.264(25fps); Pan 0~355° orizontal și - 0~90° vertical; zoom digital 16x încorporat; 30 m IR / 30 m LED Microfon și difuzor încorporate; Detectare mișcare; Zone personalizabile; Detectare umană; Proiector încorporat și sirenă de 110 dB; Urmărirea inteligentă a obiectelor în mișcare; 1 x port 100 Mbps Wi -Fi:IEEE802.11b/g/n, antenă dublă aplicație imou: iOS, Android ONVIF Suport card Micro SD de până la 256 GB Buton de resetare Alimentare inclusă DC 12V/1A;

Descrierea camerei video de exterior Imou Crusier 4MP (IPC-S42FP-D-0360B-imou)

Imou Crusier 4MP (IPC-S42FP-D-0360B-imou) - camera video IP PTZ de exterior wireless, 1/2.8 4 MP CMOS, 2560*1440, FULL COLOR.

Viziune nocturnă Smart Color - imagine color chiar și pe timp de noapte. Cele 4 moduri inteligente de vedere pe timp de noapte oferă imagini clare color sau alb-negru chiar și în întuneric complet. Algoritmii avansați de iluminare IR oferă imagini clare alb-negru chiar și în întuneric complet. Datorită celor două spoturi încorporate, vederea pe timp de noapte este oferită în culori pline. Modul Culoare include, de asemenea, iluminarea exterioară pentru casa dvs. Modul inteligent oferă vedere pe timp de noapte cu imagini alb-negru. Proiectoarele se aprind automat atunci când sunt detectate mișcări suspecte, oferind imagini bogate, pline de culoare în timpul incidentelor. Dacă iluminatul stradal nu este necesar noaptea, opriți-l pentru a elimina poluarea luminoasă. Tehnologia de procesare extrem de eficientă găsește rapid ținte în imagini și trimite o notificare imediată către smartphone-ul tău, astfel încât să știi mereu ce se întâmplă și să eviți alarmele false.

Difuzorul și microfonul încorporate cu funcție de anulare a ecoului vă permit să comunicați cu cei dragi sau cu animalele de companie, precum și să speriați oaspeții nedoriți.

Notificări de alarmă - Primiți notificări pe smartphone-ul dvs. atunci când este detectată mișcare, astfel încât să știți întotdeauna ce se întâmplă în casa dvs., indiferent unde vă aflați.

Design pentru orice vreme - Designul pentru toate vremea cu clasificare IP66 permite ca dispozitivul să fie utilizat în numeroase scenarii.

Stocare diversificată - Stocați și accesați cu ușurință videoclipuri prin card SD, NVR sau cloud.

IMOU Cloud - Imou Cloud vă face viața mai ușoară cu notificări de alarmă, transmisie video în timp real și actualizări software cu un singur buton.

Echipament:

  1. Cameră video - 1 buc.;
  2. Ghid de utilizare rapid - 1 buc.;
  3. Alimentare - 1 buc.;
  4. Set șuruburi - 1 buc.;
  5. Șablon de marcare - 1 buc.;
  6. Conector pentru protectia apei - 1 buc.;
  7. Suport de montare - 1 buc.;
  8. Conector impermeabil - 1 buc.

Specificațiile echipamentelor sunt doar orientative și pot fi modificate de producător în orice moment, fără notificare prealabilă.


Caracteristici

Model
IM-IPC-S42FP-0360B-imou
Număr de megapixeli (rezoluție)
4 megapixeli (2560x1440)
Tipul camerei
Rotativ
Lentila fixa
3,6 mm
Locul de instalare
Stradă
Material
Plastic
raza IR
30 m.
Slot pentru card micro SD
până la 256 GB
Câmp de vizualizare
88°(G.), 46°(E.), 107°(D.)
Microfon incorporat
da
Audio bidirecțional
da
Gestionați notificările
Detectare mișcare, zone personalizabile, detectare persoane, proiector și sirenă încorporate, urmărire inteligentă a obiectelor în mișcare, rotație orizontală 0~355° și verticală -0~90°, imagine color chiar și pe timp de noapte
Nutriție
DC12V
Wifi
da (2,4 GHz)
mărimea
138,4 mm x 121,7 mm x 257,3 mm
Material
plastic

Descarca instructia:

- Instructie.pdf


Camere WI-FI IMOU
Camere WI-FI EZVIZ
Camere WI-FI Hikvision
Camere WI-FI Dahua
Camere WI-FI Uniview
Blog
Despre modulul autonom de stingere incendiu cu gaz Brand Master Impuls-20
Despre modulul autonom de stingere incendiu cu gaz Brand Master Impuls-20
Brand Master Impulse-20 este un modul de stingere a incendiilor cu gaz conceput pentru stingerea rapidă a instalațiilor electrice aprinse (E), a substanțelor inflamabile solide (A), lichide (B) și gazoase (C) pe întregul volum al obiectului protejat.
Fii cu ochii pe casa oriunde teai afla cu noile sisteme de supraveghere video pentru casa
Fii cu ochii pe casa oriunde teai afla cu noile sisteme de supraveghere video pentru casa
Stai informat in timp real despre situatia si evenimentele din interior si exteriorul casei tale prin intermediul noilor sisteme de supraveghere video cu camere de cea mai inalta calitate. Oferim servicii de vanzare si montare a echipamentelor de monitorizare video in toata Moldova.
Alarmă de incendiu: descriere, caracteristici, elemente, tipuri si avantaje
Alarmă de incendiu: descriere, caracteristici, elemente, tipuri si avantaje
O alarmă de incendiu este un sistem de securitate proiectat pentru a detecta, anunța și avertiza în cazul izbucnirii unui incendiu.
Stingerea incendiilor și clasificarea sistemelor de stingere a incendiilor
Stingerea incendiilor și clasificarea sistemelor de stingere a incendiilor
Sarcina principală a stingerii incendiilor este detectarea unui incendiu în stadiul inițial și eliminarea acestuia. Sistemele de stingere a incendiilor după tipul de agent de stingere sunt: aerosoli; apă; pulbere; gaz; spumă.
Scopul instalarii unei supravegheri video la domiciliu si companie
Scopul instalarii unei supravegheri video la domiciliu si companie
Scopul instalării unui sistem de supraveghere video la domiciliu sau într-o companie poate varia în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui individ sau afacere.
Supravegherea video în locuință: necesitate si avantaje
Supravegherea video în locuință: necesitate si avantaje
Supravegherea video în locuință poate aduce numeroase beneficii și poate îndeplini diverse nevoi. Aici sunt câteva motive pentru care oamenii consideră supravegherea video în locuință ca fiind necesară, precum și avantajele asociate acestei practici
Alarmă de pază la întreprindere: caracteristici si avantaje
Alarmă de pază la întreprindere: caracteristici si avantaje
O alarmă de pază la întreprindere este un sistem de securitate conceput pentru a proteja spațiile de lucru, angajații și bunurile unei companii împotriva amenințărilor, intruziunilor și altor evenimente nedorite.
Sistem de supraveghere video
Sistem de supraveghere video
Compania noastră efectuează montarea profesională a sistemelor de supraveghere video și deservirea tehnică ulterioară a acestora pe tot teritoriul Moldovei.
Criterii pentru alegerea unei camere de supraveghere video
Criterii pentru alegerea unei camere de supraveghere video
Alegerea unui model bun de cameră de supraveghere nu este cea mai ușoară sarcină. Dificultatea constă în faptul că echipamentele care transmit imagini de înaltă calitate au un cost foarte ridicat, iar modelele ieftine nu sunt capabile să ofere o imagine detaliată.
Echipamente de supraveghere video
Echipamente de supraveghere video
Pentru a înțelege ce sistem de supraveghere video să alegeți, trebuie mai întâi să vă dați seama de echipamentul necesar pentru aceasta. Setul complet de sisteme de supraveghere video include mai multe elemente obligatorii:
Camere Wi-Fi  pentru supraveghere: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Camere Wi-Fi pentru supraveghere: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Camerele Wi-Fi pentru supraveghere sunt dispozitive digitale care utilizează tehnologia Wi-Fi pentru a transmite imagini video și audio către dispozitive conectate la aceeași rețea Wi-Fi sau prin intermediul internetului.
Supraveghere video cu camere IP: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Supraveghere video cu camere IP: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Supravegherea video cu camere IP (Internet Protocol) este o tehnologie modernă și versatilă pentru monitorizarea și înregistrarea imaginilor video în diverse medii, cum ar fi case, birouri, clădiri comerciale, instituții publice și industriale.
Instalare supraveghere video in magazine: importanta si avantaje
Instalare supraveghere video in magazine: importanta si avantaje
Instalarea sistemelor de supraveghere video în magazine este o măsură importantă pentru securitatea și gestionarea eficientă a afacerii.

© 2024 AbiGrup.md - Sisteme de Securitate în Moldova