Sisteme de alarma casa in Chisinau. Servicii

Sistem de semnalizare - pază

Compania Abi Grup  efectuează instalarea sistemelor de semnalizare-pază, precum și proiectarea preliminară și deservirea tehnică ulterioară a acestora cu reparație planificată - preventivă.

Destinația principală a sistemelor de securitate este de a vă informa imediat pe d-voastră și serviciile de intervenții despre situațiile excepționale. În caz de necesitate, semnalul de alarmă poate fi transmis atât la numărul de telefon specificat, cât și la compania de pază.

Echipamentele se amplasează în interior, în locuri conform documentației de proiect, sensibilitatea senzorilor este reglată în funcție de condițiile de exploatare corespunzătoare. Se execută testarea finală a tuturor elementelor sistemului și consultarea tuturor colaboratorilor.

Având un sistem de semnalizare-pază, D-voastră vă puteți simți mereu în siguranță, pentru că paza tehnică centrală controlează situația 24 din 24 de ore și, în caz de alarmă, grupul de intervenție primește informații imediat. 


De ce să lucrați cu Abi Grup?
•    Produse certificate originale prin livrări directe fără adaosuri.
•    Garanția oficială a producătorilor și garanția pentru lucrările de montaj.
•    Logistică proprie cu livrare operativă prin toată Moldova.
•    Tot spectrul de servicii – de la proiectare și până la mentenanța.
•    Consultațiile profesioniștilor, selectarea, setarea echipamentelor, completarea integrală a proiectelor.
•    Prestăm servicii de reparație post-garanție a echipamentelor. 

Colaboratorii Abi Grup reacționează la toate modificările de pe piața serviciilor de pază a Moldovei. Astfel, suntem printre primii care implementăm cele mai noi soluții și echipamente unice, dar și reglementăm prețurile pentru instalarea semnalizării de pază, astfel încât colaborarea cu noi să fie în avantajul D-voastră.

Doriți să faceți o comandă? 
Telefonați-i managerului nostru la +373 78 801 961, care vă va ajuta să alegeți echipamentele și să faceți comanda.

Abi Grup – avem  grijă de D-voastră și de bunurile D-voastră ca de bunurile proprii.