Sisteme de securitate în Moldova. Proiectare, instalare și deservire.

SERVICIILE NOASTRE
Experiență de peste 12 ani. Peste 3000 de clienți mulțumiți. 12 luni de deservire gratuită.
CINE SUNTEM
Noi oferim soluții complexe pentru automatizarea, controlul și securitatea întreprinderilor, oficiilor sau a casei D-voastră.

Utilizăm echipament modern, de mare precizie și tehnologic, care va face întreprinderea D-voastră inaccesibilă pentru pătrunderea terților, va securiza locuința D-voastră.

Abi Grup – livrarea sistemelor de securitate complexe pe teritoriul RM.

Noi garantăm o execuție precisă și o funcționalitate extraordinară a echipamentelor pe care le livrăm pe teritoriul RM direct, cu drepturi exclusive (ВАРТА) Schrack Seconet, LumiRing, TISO.

Sistem integrat de securitate. Sisteme de alarmă- proiectare, furnizare, instalare și mentenanță- prioritatea Abi Grup SRL.

Dacă sistemul de securitate este furnizarea de „condiții de siguranță” pentru o organizație, atunci un sistem integrat de securitate este un mijloc tehnic care va asigura aceste condiții.

Un sistem de securitate integrat trebuie să protejeze împotriva tuturor tipurilor de amenințări care pot apărea, de aceea acesta conține un număr mare de subsisteme unite de scopul lor funcțional.

Mijloacele tehnice sunt combinate în funcție de scopul lor funcțional în subsisteme. Sistemele de securitate pot fi prezentate în diferite dimensiuni și compoziții, în funcție de scopul, importanța obiectului protejat și strategia de protecție.

Subsistemele Sistemului Integrat de Securitate (SIS)

 • Sistemul de supraveghere video și sistemul de alarmă reprezintă cel mai important subsistem al sistemului de securitate integrat, deoarece nu doar reduce criminalitatea,  dar este și o sursă de informații fiabile pentru investigarea incidentelor. Conform statisticilor, acesta este cel mai solicitat subsistem în proiecte de orice nivel.

  Și tocmai din acest motiv, piața supravegherii video este inundată de o mulțime de echipamente de calitate scăzută. Magazinul de sisteme de securitate Abi Grup este o combinație de calitate  și fiabilitate a tuturor produselor oferite
 • Sistemul de control și gestionare a accesului

Un sistem de control și gestionare a accesului este un sistem automatizat, un set de mijloace de securitate hardware și software, care restricționează fizic și înregistrează accesul persoanelor sau vehiculelor oriunde. De exemplu, intrarea și ieșirea dintr-o zonă protejată, intrarea și ieșirea dintr-o clădire, intrarea în teritoriu printr-un punct de control etc.
 

Va fi important să menționăm că ACS este o modalitate eficientă de prevenire a criminalității, deoarece accesul la facilități (în sens larg) este un factor cauzal al criminalității. De exemplu, o analiză sistematică bazată pe o cercetare a 9 studii din Marea Britanie a constatat că instalarea porților la intrarea unei alei  a redus efracția cu 43%. Studiul a fost realizat pentru aleele de pe care puteți ajunge în partea din spate a casei, de unde există de obicei o a doua ieșire.

Sistemele de alarmă

Sistemele de alarmă sunt utilizate pentru a proteja împotriva intruziunilor neautorizate asupra obiectului protejat (rezidențiale, industriale, spații comerciale, clădire, proprietate etc.). Atunci când există o amenințare de intruziune, penetrare, efracție, deteriorare a bunurilor.

 • Sisteme de detecție la incendiului
  Sistemul de detecție a incendiului automatizează procesul de recepție, procesare, transmitere și prezentare a informațiilor despre un incendiu utilizând un sistem automat de alarmă și sisteme automate de stingere a incendiilor, protecție împotriva fumului, avertizare, evacuare.
   
 • Sistemele tehnice de siguranță sunt o tendință globală stabilită de liderii mondiali.

De ce să comanzi instalarea unui sistem de securitate de la noi?

 • 100% siguranță și respectarea prețului stabilit din start
 • Garanție pentru toate echipamentele și lucrările - 12 ani
 • Instalare în cel mai scurt timp
 • Prețuri rezonabile

Mai aveți întrebări? Sunați-ne, vă vom ajuta cu alegerea: 062 024 040

AVANTAJELE NOASTRE
De ce se optează pentru noi? Avantajele cheie ale noastre.

Experiența de muncă

Suntem o companie stabilă, care posedă o experiență unică, prestăm servicii în domeniul asigurării securității timp de peste 10 ani.

Livrări directe

Compania noastră este partener cu principalele uzine producătoare de sisteme de securitate

Garanția calității

Noi vă apreciem înalt și oferim garanții pentru toate tipurile de lucrări pe care le executăm și pentru echipamente.

Un preț adecvat

Realizăm pentru D-voastră soluții de orice complexitate la un preț optim

Exemple de lucrări
Noi am cucerit încrederea clienților