RU
Solicită acest serviciu

Proiectare sisteme de securitate

Prin proiectarea sistemelor de securitate înțelegem realizarea, la solicitarea Clientului, a documentației formale sau informale, pe baza căreia se face o căutare a unui loc pentru instalarea unui sistem de securitate, determinându-se funcționalitatea și configurația acestuia. 

Proiectarea sistemelor de securitate pentru uz administrativ începe cu încheierea unui contract pentru lucrări de proiectare cu o sarcină tehnică și o sarcină pentru proiectarea unui sistem de securitate.

Necesitatea de a pregăti specificații tehnice detaliate și formale este o sarcină tehnică complexă care necesită luarea în considerare a mulți factori. Baza pentru elaborarea specificațiilor tehnice sunt cerințele documentelor departamentale de reglementare pentru sistemele de securitate ale unității și cerințele suplimentare impuse de client privind funcționalitatea elementelor individuale ale sistemului de securitate. Functionalitatea sistemului este selectata individual si este, de fapt, o solutie unica pentru fiecare sistem de securitate si, daca functionalitatea o cere, crearea unui sistem de securitate integrat. 

Pentru crearea competentă a specificațiilor tehnice pentru crearea unui sistem de securitate, efectuăm un studiu detaliat al unității cu participarea dumneavoastră sau reprezentanții dumneavoastră. 
Scopul principal al acestui sondaj este de a determina posibilitatea creării unei soluții rentabile. De asemenea, termenii și calitatea dezvoltării documentației de proiectare și estimare, instalarea și comoditatea funcționării ulterioare a sistemului depind de pregătirea detaliată a termenilor de referință. De asemenea, sondarea amănunțită și colectarea datelor asigură viteza de creare a sistemului de securitate optim pentru dvs. 

Proiectarea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarma și alertare în caz de incendiu
Instalațiile de semnalizare, alarma și alertare în caz de incendiu au scopul de a detecta și semnaliza, în cel mai scurt timp posibil, apariția unui început de incendiu în spațiile protejate, precum și de a notifica personalul și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă și pot ajuta la stingerea incendiului, limitând astfel efectele acestuia.

Abi Grup oferă spectrul complex de produse și servicii de proiectare a sistemelor și instalațiilor de alertare în caz de incendiu.

  • Din faza de proiectare, stabilim instalaţiile de detecţie și semnalizare a incendiilor aferente construcţiilor, în funcţie de riscul de incendiu, tipul de clădire și parametrii ce trebuie supravegheaţi. 
  • Menținem standardele înalte de calitate a serviciilor noastre de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.
  • Oferim soluții pentru protecția proiectului dumneavoastră în caz de incendiu, conform necesităților. Vă oferim consultanță de specialitate pe partea de proiectare, cât și pentru scenariu la foc.
  • Efectuăm analize cu privire la necesitățile individuale ale fiecărui client, ținând cont de legislația în vigoare.
  • Asigurăm gama celor mai actuale și moderne suporturi tehnice și soluţii de implementare disponibile pe piață, utilizând echipamente precum: ВАРТА/ SCHRACK SECONET, BRAND MASTER VELLEZ etc., în concordanță cu nevoile și situația specifică a clientului.
  • Realizăm proiectul, obținem avizul verificatorului de proiect și întocmim documentația necesară, prevăzută de legislaţia în vigoare.

 
 De ce să alegeți Abi Grup?
- Produse certificate originale, prin livrări directe, fără adaosuri
- Garanția oficială a producătorilor și garanția pentru lucrările de montaj
- Logistică proprie cu livrare operativă prin toată Moldova.
- Tot spectrul de servicii – de la proiectare și până la mentenanță
- Consultațiile profesioniștilor, selectarea, setarea echipamentelor, completarea integrală a
proiectelor
- Prestăm servicii de reparație post-garanție a echipamentelor
 
Sunteți gata să lucrați cu cei mai buni din domeniu? Suna-ți acum la 062024040 pentru comandă.

Adresa noastră: Chișinău, str. Armenească, 15

Transmite o solicitare la acest serviciu, comandă aici

Blog
Despre modulul autonom de stingere incendiu cu gaz Brand Master Impuls-20
Despre modulul autonom de stingere incendiu cu gaz Brand Master Impuls-20
Brand Master Impulse-20 este un modul de stingere a incendiilor cu gaz conceput pentru stingerea rapidă a instalațiilor electrice aprinse (E), a substanțelor inflamabile solide (A), lichide (B) și gazoase (C) pe întregul volum al obiectului protejat.
Fii cu ochii pe casa oriunde teai afla cu noile sisteme de supraveghere video pentru casa
Fii cu ochii pe casa oriunde teai afla cu noile sisteme de supraveghere video pentru casa
Stai informat in timp real despre situatia si evenimentele din interior si exteriorul casei tale prin intermediul noilor sisteme de supraveghere video cu camere de cea mai inalta calitate. Oferim servicii de vanzare si montare a echipamentelor de monitorizare video in toata Moldova.
Alarmă de incendiu: descriere, caracteristici, elemente, tipuri si avantaje
Alarmă de incendiu: descriere, caracteristici, elemente, tipuri si avantaje
O alarmă de incendiu este un sistem de securitate proiectat pentru a detecta, anunța și avertiza în cazul izbucnirii unui incendiu.
Stingerea incendiilor și clasificarea sistemelor de stingere a incendiilor
Stingerea incendiilor și clasificarea sistemelor de stingere a incendiilor
Sarcina principală a stingerii incendiilor este detectarea unui incendiu în stadiul inițial și eliminarea acestuia. Sistemele de stingere a incendiilor după tipul de agent de stingere sunt: aerosoli; apă; pulbere; gaz; spumă.
Scopul instalarii unei supravegheri video la domiciliu si companie
Scopul instalarii unei supravegheri video la domiciliu si companie
Scopul instalării unui sistem de supraveghere video la domiciliu sau într-o companie poate varia în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui individ sau afacere.
Supravegherea video în locuință: necesitate si avantaje
Supravegherea video în locuință: necesitate si avantaje
Supravegherea video în locuință poate aduce numeroase beneficii și poate îndeplini diverse nevoi. Aici sunt câteva motive pentru care oamenii consideră supravegherea video în locuință ca fiind necesară, precum și avantajele asociate acestei practici
Alarmă de pază la întreprindere: caracteristici si avantaje
Alarmă de pază la întreprindere: caracteristici si avantaje
O alarmă de pază la întreprindere este un sistem de securitate conceput pentru a proteja spațiile de lucru, angajații și bunurile unei companii împotriva amenințărilor, intruziunilor și altor evenimente nedorite.
Sistem de supraveghere video
Sistem de supraveghere video
Compania noastră efectuează montarea profesională a sistemelor de supraveghere video și deservirea tehnică ulterioară a acestora pe tot teritoriul Moldovei.
Criterii pentru alegerea unei camere de supraveghere video
Criterii pentru alegerea unei camere de supraveghere video
Alegerea unui model bun de cameră de supraveghere nu este cea mai ușoară sarcină. Dificultatea constă în faptul că echipamentele care transmit imagini de înaltă calitate au un cost foarte ridicat, iar modelele ieftine nu sunt capabile să ofere o imagine detaliată.
Echipamente de supraveghere video
Echipamente de supraveghere video
Pentru a înțelege ce sistem de supraveghere video să alegeți, trebuie mai întâi să vă dați seama de echipamentul necesar pentru aceasta. Setul complet de sisteme de supraveghere video include mai multe elemente obligatorii:
Camere Wi-Fi  pentru supraveghere: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Camere Wi-Fi pentru supraveghere: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Camerele Wi-Fi pentru supraveghere sunt dispozitive digitale care utilizează tehnologia Wi-Fi pentru a transmite imagini video și audio către dispozitive conectate la aceeași rețea Wi-Fi sau prin intermediul internetului.
Supraveghere video cu camere IP: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Supraveghere video cu camere IP: descriere, mod de functionare, caracteristici tehnice, avantaje
Supravegherea video cu camere IP (Internet Protocol) este o tehnologie modernă și versatilă pentru monitorizarea și înregistrarea imaginilor video în diverse medii, cum ar fi case, birouri, clădiri comerciale, instituții publice și industriale.
Instalare supraveghere video in magazine: importanta si avantaje
Instalare supraveghere video in magazine: importanta si avantaje
Instalarea sistemelor de supraveghere video în magazine este o măsură importantă pentru securitatea și gestionarea eficientă a afacerii.

© 2024 AbiGrup.md - Sisteme de Securitate în Moldova