Servicii

Serviciile noastre
Compania Abi Grup oferă asistență în utilarea întreprinderii, a oficiului sau casei D-voastră cu toate echipamentele de securitate necesare.

SISTEME DE ALARMĂ INCENDIU

Proiectarea sistemelor de incendiu este ceea ce face Abi Grup de mulți ani.

Fiecare obiect protejat este unic, prin urmare nu există un sistem universal de securitate. Instalarea sistemelor de securitate trebuie atent analizată în prealabil.

Pentru a exclude toate riscurile, vă propunem instalarea sistemelor de securitate la incendiu

 „la cheie”. În primul rând, instalarea sistemelor de securitate, selectarea echipamentelor și testarea sunt efectuate de specialiști calificați. În al doilea rând, responsabilitatea pentru eventualele eșecuri este transpusă pe umerii companiei. În al treilea rând, proiectarea profesională vă permite să minimizați la maxim costurile viitoarei instalații de alarmă de incendiu.

CUM FUNCȚIONEAZĂ SISTEMUL AUTOMAT DE ALARMĂ INCENDIU:

Sarcina noastră este protejarea sănătății oamenilor și a bunurilor care se află în unitatea păzită. În acest scop, senzorii instalați special înregistrează schimbările de temperatură din cameră, fum și apariția focului.

Apoi, semnalul de la senzori este transmis panoului de comandă, care la rândul său pornește sirenele de alarmă și lumină, sistemele de evacuare și stingere a incendiilor, oprește aerul condiționat și sistemele de ventilație, dispozitivele tehnologice, direcționează lifturile clădirilor  către primul etaj.

Proiectarea sistemelor de securitate este recomandată în spații cu un flux mare de oameni (birouri, instituții de învățământ și medicină, centre comerciale), în locuri unde sunt depozitate proprietăți valoroase (depozite, magazine, garaje), în industrii și întreprinderi cu risc de incendiu, spații personale pentru a asigura sănătatea oamenilor (apartamente, case).

Efectuăm instalarea și proiectarea sistemelor de securitate pentru obiecte de orice tip, instalarea și întreținerea lor ulterioară.

Proiectarea sistemelor de securitate a incendiilor nu acceptă inexactități și erori. Prin urmare, specialiștii noștri gândesc diferite opțiuni pentru derularea unei situații extreme și elaborează scheme sigure de evacuare și stingere.

În funcție de caracteristicile enumerate, stabilim ce instalație de alarmă și stingere a incendiilor trebuie utilizată:

  • modulară - este format din module independente. Dacă una dintre componentele cheie este deteriorată, sistemul continuă să funcționeze;
  • centralizat - deteriorarea uneia dintre componente duce la defectarea întregului sistem.

Sistemele inteligente de securitate sunt bune, deoarece economisesc bani  proprietarului lor. Dacă apare o amenințare de incendiu într-o zonă, atunci se declanșează un modul specific și nu întregul sistem. Această abilitate vă permite să utilizați cât mai eficient fondurile disponibile și să stingeți focul, precum și să reduceți costurile proprietarului.

Instalarea sistemelor de securitate va fi mai eficientă dacă o veți face independentă de sistemele externe de alimentare cu apă și de rețelele electrice.

De ce să colaborați cu Abi Grup?

  • Efectuăm vânzarea sistemelor de securitate direct de la producători, fără taxe adiționale
  • Produse originale certificate
  • Garanția oficială a producătorilor și garanția pentru lucrările de instalare.
  • Logistică proprie cu livrare rapidă în toată Moldova
  • Toată gama de servicii - de la proiectare la mentenanță.
  • Consultări profesionale, selecție, reglare a echipamentelor, servicii complete de un spectru larg.
  • Oferim servicii de reparare a echipamentelor după garanție.

Vânzarea sistemelor de securitate este realizată de noi în condiții optime pentru client.

Doriți să plasați o cerere?

Luați legătura cu managerul nostru la nr.  +373 78 801 961, care vă va ajuta cu alegerea echipamentului și înregistrarea cererii.